Coral GSM - Reparatii telefoane Bucuresti

Reparatii PC

Oferim reparatii de specialitate hardware si software pentru calculatoare, laptopuri, tablete. Pentru a va asigura si mai mult de calitatea muncii noastre venim in sprijinul acesteaia cu o garantie de 90 zile pentru componente si manopera.
Ai probleme cu calculatorul? Sau poate vrei sa imbunatetesti vechiul calculator, ca sa aiba o viteza de lucru mai mare? Noi iti instalam orice componenta hardware noua achizitionata, diagnosticam si reparam componenentele hardware care nu functioneaza normal, si furnizam piese de schimb daca este nevoie. De asemenea avem o varietate de planuri de mentenanta pentru calculatoare.
Service-ul IT va propune:Depanare hardware – reparatia sau inlocuirea componentelor defecte;
Curatare sisteme de racire calculatoare, desprafuiri interioare, schimbare pasta termoconductoare procesor, chipset, service ventilatoare de racire laptop, reconditionare ventilatoare zgomotoase, gripate.
Reparatii sau inlocuiri placi de baza, Service placi video, reparatii surse de alimentare etc.
Inlocuire coolere calculatoare.
Reballing placi video de calculator.
Inlocuire sau upgrade hard disk laptop sau calculator.
Service monitoare lcd, parti de alimentare, video.
Servicii de intretinere periodica a laptopului/calculatorului cum ar fi: curatare de praf, devirusare, reconditionare cooler, strangere balamale, inlocuire pasta termoconductoare, curatare tastatura, display, service software: devirusare, stergere fisiere temporare, etc.
Depanare software – reinstalare sistem de operare / programe si aplicatii sau repararea / dezinfectarea de virusi sau trojani informatici;
Instalarea - instalarea si configurarea de sisteme de operare (Microsoft Windows), aplicatii software etc.;
Devirusarea - scanarea sistemelor infectate, devirusarea si asigurarea securitatii sistemului;
Recuperari date, upgrade, configurare internet si email, retele, etc. Instalare OS
Va propunem si solutii in ceea ce privesc retelele de calculatoare, cablarea structurala, etc.
O retea de calculatoare se construieste trecand prin mai multi pasi: de la analiza si proiectare, pana la partea de administrare de retea (mentenanta), iar noi va oferim urmatoarele servicii :Proiectarea retelei de calculatoare
Instalare - cablare structurata si retelistica
Configurare si administrare retea calculatoare
In cadrul unui abonament de mentenanta calculatoare si administrare retele de calculatoare monitorizam permanent reteaua si intervenim in cazul in care este nevoie.

Galerie foto
  • ...