Coral GSM - Reparatii telefoane Bucuresti

Decodari si reparatii

Reparatii Software
Pentru ca tinem pasul cu tehnologia de ultima generatie, in service-ul nostru puteti repara orice problema de tip software, la orice model de telefon, indiferent de tehnologie, marca sau model. In cazul telefoanelor cu probleme de tip soft, avem cele mai noi echipamente si dispozitive de resoftare. Totodata, suntem la curent cu ultimele noutati in materie de update-uri si versiuni noi de soft, indiferent de platforma de telefon sau tableta.
Iata cateva exemple:Rescriere zona de pornire;
Rescriere zona de boot pentru Samsung, Htc, Huawei, Nokia s.a.
Resoftari telefoane mobile – orice model.
Resoftari tablete – orice model.
Rescriere soft in limba romana – pentru modelele la care este disponibil pachetul de limba romana.
Update soft indiferent de platforma (Andorid, Ios, Linux s.a.);
Instalare aplicatii; recuperare date personale, poze, melodii, transfer agenda telefonica (contacte);
Actualizari harti GPS (Full Europa) si limba romana.
Decodari telefoane
Datorita echipamentelor de ultima generatie, avem dispozitive si echipamente care ne permit decodarea oricarui model de telefon, indiferent de tara sau operatorul de provenienta.
Coral GSM va ofera o gama variata de servicii de decodari si deblocari telefoane, cum ar fi:Iphone orice model, inclusiv cele cu cont Icloud (care nu sunt declarate furate sau pierdute), activare, decodare, jailbreak;
Nokia indiferent de nivelul de securitate, atat pe 15 digits cat si pe 20 digits, calculare cod restrictie retea pentru orice model SL3;
Samsung orice model;
HTC orice model;
Decodare modemuri, tablete – Huawei, Samsung, etc.
Oferim decodare, deblocare cod retea sau telefon pentru aproape orice model, citire sau calculare cod restrictie retea , fara interventie asupra softului telefonului: Iphone, Ipad, Samsung, Nokia, HTC, Blackberry, Lg, Sony-Ericsson, Alcatel, Motorola, Huawei, ZTE, etc.

Galerie foto
  • ...