Corect daune - Despagubiri accidente rutiere sau de munca

Despagubiri accidente rutiere

Daca ai fost victima unui accident rutier cu vatamari corporale ai dreptul legal de a solicita despagubiri materiale si morale pentru suferinta provocata

Un membru al familiei tale sau o ruda apropiata a decedat in urma unui accident rutier?

Suna la 0726 137 562 si afla cum poti obtine despagubiri –  Consiliere GRATUITA

Atentie!!!!

NU semnati un acord de impacare cu soferul vinovat de accidentul rutier pentru ca riscati sa pierdeti dreptul la despagubiri.

Societatea de asigurari unde soferul are politia RCA incheiata poate refuza plata unei despagubiri.

Poti solicita despagubiri pentru un accident rutier in maxim 3 ani de la data finalizarii dosarului penal-pentru vatamari corporale si in maxim 5 ani pentru cele cu deces.

Poti primi despagubiri chiar daca soferul masinii nu avea la momentul produceri accidentului o asigurare RCA valabila.

In Romania anual au loc mii de accidente rutiere si avem cel mai mare numar de decese inregistrate la Nivelul UE si anume 85 de persoane decedate la 1 milion de locuitori
Accidentele intre doua masini sunt cele mai numeroase, apoi cele intre o masina si pieton, urmate de accidente in care est implicat un singur vehicul.
Una din 20 masini inmatriculate in Romania produce un accident soldat cu vatamari corporale, pagube materiale sau deces.

Stii ca doar 5% din accidentele rutiere sunt produse noapte si peste 70% ziua?

Si ca cele mai multe accidente au loc Vinerea si iulie si august sunt lunile in care se inregistreaza cele mai multe accidente cu vatamari corporale!
In Municipiul Bucuresti se petrec cel mai multe accidente rutiere, apoi urmeaza Iasi si Constanta.

In cazul in care soferul care a provocat un accident rutier se afla in stare de ebrietate, firma de asigurari emitenta a politei RCA este obligata la plata despagubirilor pentru victimele accidentului, ulterior se va indrepta catre asigurat pentru recuperarea sumelor platite drept despagubire.

Despagubiri accidente pe trecere de pietoni

Ai fost lovit de o masina pe trecerea de pietoni si ai avut nevoie de mai mult de 90 de zile pentru ingrijiri medicale atunci? Te poti constituie parte civila intr-o proces cu soferul vinovat pentru vatamare corporala din culpa si solicita despagubiri materiale

Galerie foto
  • ...
Categorii
Date de contact
0726137562
Str. Fizicienilor, nr. 8, magurele, judetul Ilfov
Distribuie