Corect daune - Despagubiri accidente rutiere sau de munca

Despagubiri accidente in afara Romaniei

Daca ai fost victima unui accident rutier pe teritoriul altei Tari, ai dreptul la despagubiri!
Stiai ca poti primi pana la 1.2 mil Euro pentru prejudicii materiale in urma accidentului?
Pentru vatamari coporale si decese se pot primi despagubiri pana la suma de 6 mil Euro
Suna acum la 0726137562 pentru Consiliere GRATUITA
Ai suferit un accident la locul de munca intr-o alta Tara? Atunci poti primi despagubiri materiale pentru suferinta provocata!!
Vrei sa afli cum poti beneficia de compensatii financiare? Contateaza-ne si unul din avocati nostri specializati in accidente de munca te va indruma catre cea mai buna solutie.

• Fara costuri in avans
• Analizarea Dosarului Gratuit
• Onorariu doar la finalizarea procesului de despagubire

Experienta si expertiza mare Suntem prezenti pe intreg teritoriul al Uniuni Europene si UK

Ce trebuie sa stii:

Daca ati fost implicat intr-un accident pe teritoriul altui Stat, se aplica legea tarii respective.In unele tari procedura de acordare a despagubilor poate fi diferita de legea din Romania.

Daca vrei sa stii care este exact procedura completeaza formularul din dreapta sau suna la numarul afisat pe site.

Nu parasiti locul accidentului,comunicati cu celalalt sofer iar daca este cazul sunati la numarul de urgenta.

Contactati firma de asigurari unde aveti incheiata polita RCA.Daca masina pe care o conduceti este inchiriata de la firma de rent a car contactati de urgenta compania respectiva.

Completati Declaratia europeana de accident (EAS) in cazul in care detineti una sau solicitati asiguratorului sau Politiei, nu semnati aceasta declaratie daca nu sunteti siguri ca ati inteles, solicitati o copie.

Nu va asumati nici un fel de raspundere pentru producerea accidentului.Daca nu cunoasti limba Tarii in care va aflati, solicitati un translator de la consulatul Romaniei.

Strangeti cat mai multe informatii: poze de la locul accidentului cu masinile implicate,cu semnele de circulatie, strada, intersectia,datele de indentificare a soferului care a produs accidentul, declaratii ale martorilor, copie dupa raportul Politiei.

Conform legislatie din domeniu firma de Asigurari care emite polite RCA are obligatia sa numeasca in fiecare stat membru un reprezentat.

Acest reprezentat al firmei de asigurari este imputernicit sa instrumenteze si sa intocmeasca dosarul de dauna, sa ia toate masurile pentru a solutia cererile de despagubire solicitate de cei prejudiciati in urma accidentului.

Peste 20000 de persoane si-a pierdut viata in anul 2022 in Uniunea Europeana ca urmare a accidentelor rutiere, in crestere cu 3% fata de anul anterior.

In anul 2021 pe intreg teritoriu al Uniunii Europene, 52% din decese in urma accidentelor rutiere au avut loc pe drumurile rurale, 39% in zonele urbane si 9% au avut loc pe autostrazi.

Peste 75% din accidentele rutiere soldate cu deces au fost produse de Barbati.Cele mai putine accidente au avut loc in Suedia,Irlanda si Danemarca.

Daca ai fost victima unui accident rutier sau de munca in Italia, Spania, Germania sau orice alta tara din UE, specialisti nostri din tara respectiva te vor ajuta in tot procesul de obtinere a despagubirilor pentru daunele morale sau materiale suferite.

Galerie foto
  • ...
Categorii
Date de contact
0726137562
Str. Fizicienilor, nr. 8, magurele, judetul Ilfov
Distribuie