Dani Ambient - Jaluzele, perdele, draperii, Bucuresti

Jaluzele aluminiu

Jaluzelele cu lamele din aluminiu sunt produsele care asigură cea mai bună protecţie termică dintre toate produsele de protecţie solară.

Lăţimea lamelelor cel mai frecvent utilizată: 16 şi 25 mm. Alegerea lăţimii potrivite se face în funcţie de modul de montare, între baghete (pe sticla de geam) sau aplicat, pe profilul ferestrei.

Gama de culori pentru lamelele folosite la realizarea acestui produs este foarte largă, pentru fiecare lăţime de lamelă existind în stoc în jur de 70 de variante.

Grosimea lamelei este esenţială în funcţia de oprire a efectului caloric al razelor de soare: cei 0,19, respectiv 0,21 mm (grosimea lamelelor noatre) asigură cu brio răcoarea din încăperile unde sunt montate jaluzelele noastre (vezi poza), spre deosebire de cei 0,16 mm la multe din jaluzelele de pe piaţă. Un alt efect pozitiv al grosimii crescute a lamelelor îl reprezintă opunerea la îndoire atunci cînd sunt atinse accidental.

Poza este făcută într-un hol al unei vile (soarele nu bătea direct în fereastră).

Alegerea modului de montare, precum şi a variantei de lăţime de lamelă şi a modelului şi culorii lamelei se face în funcţie de planul şi gustul fiecărui client în parte dar este bine să se apeleze la sfatul unui specialist. Atenţie: nu orice persoană ce vine pentru măsurători este un specialist!

În poză aveţi un alt mod de utilizare a jaluzelelor: în compartimentări, pentru discreţie. Aici avem un caz particular: jaluzelele sunt montate şi în uşi glisante. În acest caz, rotirea lamelelor se realizează prin intermediul unui cablu de oţel (montat în profil) ce este acţionat cu ajutorul unui buton fixat pe profil.

Jaluzelele cu lamele din aluminiu pot fi “fixate” de fereastră ( adica impiedicate sa balanseze), la cererea beneficiarului. Acest mod de “fixare” face ca prinderea acestora sa fie posibilă şi pe ferestre înclinate  (soluţii de design originale).

Galerie foto
  • ...
  • ...