Dani Ambient - Jaluzele, perdele, draperii, Bucuresti

Administrare tehnica autovehicule si parcuri auto

Este o activitate foarte utila în mentinerea bunei functionari a unui autovehicul. Grija dvs. pentru schimbarea la timp a uleiului si a altor lichide precum si folosirea unora de calitate trece in sarcina noastra.

În acest scop noi va recomandam produsele XADO (uleiuri,tratamente, vaseline, alte lichide tehnice). Le-am încercat pe propriile autoturisme, am asistat la folosirea acestora la autovehiculele de transport greu ( tiruri ), am analizat efectele pe fiecare tip de autovehicul si tip de motor ( benzina si diesel ) si am concluzionat: sunt cele mai bune produse de pe piata interna. Avantaje: autovehiculele, indiferent de tip, merg mai bine, mai repede, mai usor si o fac cu economie de carburant. Nemaivorbind de prelungirea perioadei de buna functionare, a intervalelor între reparatii.

Asadar:

– noi preluam în grija calitatea consumabilelor si intervalele la care se fac operatiunile de înlocuire a uleiurilor – preluam si celelalte operatiuni periodice legate de alte consumabile: placute frîna, saboti, filtre – preluam în grija operatiunile ITP – NU preluam atributiunile de dispecerat, autorizatii, etc.

Numai apelînd la specialisti si substante specializate veti obtine rezultate încîntatoare în exploatarea autovehiculelor, mai ales acelea de transport greu.

Galerie foto
  • ...
  • ...