Dental Care -clinica stomatologica-Bucuresti

Protetica

In cabinetul nostru realizam toate tipurile de lucrari dentare fixe si mobile. De-a lungul celor 16 ani de functionare ne-am selectat tehnicieni experimentati si rigurosi care sa ne satisfaca exigentele ,dar si dorinta de a implementa materiale si tehnici noi. Impreuna cu tehnicienii nostri formam o echipa al carei scop este obtinerea unor lucrari dentare de inalta calitate.

Lucrari fixe:

-toate tipurile de coroane si punti dentare.Materialul fizionomic folosit de noi este ceramica(portelanul),iar suportul poate fi metalic (remaniu,aur) sau zirconiu. Pentru o fizionomie deosebita recomandam coroanele de ceramica integrala. Pe implante realizam aceleasi tipuri de lucrari ca si pe dintii naturali. Atunci cand dintii sunt vitali putem corecta modificari de culoare,mici modificari de pozitie sau de forma cu ajutorul fatetelor dentare,prin slefuire minimala .Rezultatele protezarii prin fatete dentare sunt spectaculare.

Lucrari mobile:

  • proteze totale
  • proteze partiale scheletate sau acrilice.

Recomandam utilizarea protezelor partiale acrilice ca si lucrari provizorii.

In cazul pacientilor ce vor deveni edentati total recomandam protezarea imediata  ce presupune realizarea protezei totale anterior extractiilor dentare   astfel incat sa poata fi aplicata imediat dupa extractii.

Un alt tip de proteza totala realizata de noi este cea pe implante.Proteza este stabilizata prin capse pe implantele puse in prealabil,pentru o stabilitate,confort si fizionomie deosebita a pacientului edentat total.

Galerie foto
  • ...