DentArt Consulting - urgente stomatologice Bucuresti

Implantologie

Implantul dentar este un dispozitiv medical din titan care înlocuieste radacina dintelui. Acest dispozitiv este fixat în osul maxiliarului si are rolul de a sustine unul sau mai multi dinti artificiali.
Implanturile dentare sunt mai mult decât un acesoriu estetic. Implanturile dentare sunt o necesitate pentru consumul alimentelor. Dintre toate posibilitatile de reconstructie a dintilor lipsa, nici una nu s-a dovedit la fel de eficienta ca un implant dentar.

Muscaturile neregulate cu dinti lipsa au un efect negativ în obiceiurile alimentare, fapt ce în timp duce la probleme de sanatate secundare.

Implanturile dentare prezinta o structura puternica si de lunga durata. Dintii construiti pe implanturi dentare sunt imposibil de distins de dintii naturali. O coroana construita pe implant este identica estetic si functional cu un dintii tai naturali si se comporta la fel ca si acestia. Implanturile dentare necesita acelasi stil de îngrijire ca si dintii tai naturali: periajul si folosirea atei dentare zilnic, precum si controlul regulat la medicul stomatolog.

Galerie foto
  • ...