Deratix - Servicii DDD Bucuresti

Firma Dezinsectie Bucuresti

Firma ofera dezinsectie atat pe baza de contract cu interventie preventiva (lunara sau trimestriala), cat si interventii curative (ocazionale) de dezinsectie pentru rezolvarea unei probleme curente cu daunatorii.

Firma dezinsectie Bucuresti/Ilfov in 24 de ore | Materiale si solutii la standarde europene |  Oferim discretie si profesionalism  |  Oferta transparenta, fara costuri ascunse  |  Preturi competitive  |  Contracte lunare, trimestriale sau  punctuale | Interventii preventive sau curative
De ce este necesara dezinsectia caselor si a spatiilor comerciale?
In primul rand pentru a ne proteja sanatatea. Printre bolile transmise de insecte se numara: malaria, febra galbena, maningita West Nile – transmise de tantari, febra butonoasa, boala Lyme – transmise de capuse, toxinfectii alimentare, prin bacteria E colli – transmise de muste, pesta, tifosul murin – transmise de purici, s.a.
Pentru a evita producerea unor pagube economice. Ganditi-va cat de mare poate fi paguba produsa unui restaurant, in situatia in care clientii acestuia descopera o infestare cu gandaci de bucatarie, in timp ce servesc masa.
Stiati ca? In anul 1996 Romania s-a confruntat cu cea mai mare epidemie de meningita West Nile din Europa?

Cand si unde trebuie efectuata dezinsectia?
Dezinsectia trebuie efectuata pe toate spatiile locuite sau circulate  de oameni, atat in interior cat si in exterior. Dezinsectia impotriva insectelor taratoare, precum gandacii, puricii, plosnitele trebuie efectuata pe tot parcursul anului, iar dezinsectia impotriva insectelor zburatoare, cu exceptia daunatorilor de depozit trebuie efectuata incepand cu luna martie si pana in lunile octombrie – noiembrie, in functie de temperatura mediului ambient.
Proceduri utilizate pentru dezinsectie
Firma noastra aplica proceduri de dezinsectie ce au ca scop eliminarea completa a surselor de infestare si crearea unei bariere de protectie impotriva acestora.

Galerie foto
  • ...
Categorii
Date de contact
0736871322
Str. Mures, nr. 43, Sector 1
Distribuie