Deratix - Servicii DDD Bucuresti

Firma Deratizare Bucuresti

Firma ofera deratizare atat pe baza de contract cu interventie preventiva (lunara sau trimestriala), cat si interventii curative (ocazionale) de deratizare pentru rezolvarea unei probleme curente cu rozatoarele.

Firma deratizare Bucuresti/Ilfov in 24 de ore | Materiale si solutii la standarde europene |  Oferim discretie si profesionalism  |  Oferta transparenta, fara costuri ascunse  |  Preturi competitive  |  Contracte lunare, trimestriale sau  punctuale | Interventii preventive sau curative
De ce este necesara deratizarea caselor si a spatiilor comerciale?
In primul rand pentru a ne proteja sanatatea. In afara pagubelor economice, rozatoarele sunt purtatori de germeni si vectori principali in transmiterea a numeroase boli infecto-contagioase deosebit de grave, dintre care unele transmisibile la oameni, cum sunt: tularemia, trichineloza, leptospiroza, bruceloza, icterul infectios, antraxul, rujetul, ricketsiozele, toxinfectiile alimentare, pseudopesta aviara, pesta porcina, turbarea, teniazele etc. Prin particularitatile, mobilitatea si frecventa lor excesiva, rozatoarele reprezinta vectori permanenti si contribuie in mare masura la diseminarea pe scara larga a infectiilor, la transportul si la largirea focarelor naturale de boala.
Pentru a evita producerea unor pagube economice fie prin activitatea extrem de distructiva a rozatoarelor, fie prin mizeria pe care o creeaza, fie prin efectul potential al simplei lor prezente. Ganditi-va cat de mare poate fi paguba produsa unui restaurant, hotel, magazin alimentar in cazul in care fie organele de control sanitar, fie clientii, descopera o infestare cu soareci sau sobolani. Rozatoarele produc daune importante: odata patrunse intr-o cladire soarecii sau sobolanii pot roade cablurile de comunicatii, pot compromite rezervele de hrana sau alunga clientii din supermarket-uri.
Cand si unde trebuie efectuata deratizarea?
Combaterea rozatoarelor trebuie efectuata pe tot parcursul anului si cu o intensitate mai mare primavara si toamna, cand resursele de hrana din zona culturilor agricole se imputineaza si temperaturile exterioare devin tot mai coborate. Majoritatea rozatoarelor au regim variat de hrana, chiar  omnivor, insusire care le permite sa se adapteze usor la cele mai diferite surse de hrana. In mediul urban, acolo unde rozatoarele se adapteaza cu mare usurinta se impune efectuarea permanenta de deratizari, mai ales in spatiile ce le ofera conditii prielnice de dezvoltare, cum ar fi: subsolurile tehnice ale cladirilor, retelele de canalizare, depozitele alimentare, unitatile de productie alimentara sau farmaceutica, zonele de depozitare a deseurilor s.a.

Pentru unitatile cu profil alimentar, farmaceutic sau conexe, recomandam ca deratizarea sa fie efectuata cel putin o data pe luna.
Pentru unitati cu alt profil de activitate, asociatii de proprietari s.a., recomandam ca deratizarea sa fie efectuata cel putin trimestrial.

Galerie foto
  • ...
Categorii
Date de contact
0736871322
Str. Mures, nr. 43, Sector 1
Distribuie