Deratix - Servicii DDD Bucuresti

Firma Dezinfectie Bucuresti

Firma ofera dezinfectie atat pe baza de contract cu interventie preventiva (lunara sau bi-lunara), cat si interventii curative (ocazionale) de dezinfectie pentru rezolvarea unei probleme curente cu agentii patogeni.

Firma dezinfectie Bucuresti/Ilfov in 24 de ore | Materiale si solutii la standarde europene |  Oferim discretie si profesionalism  |  Oferta transparenta, fara costuri ascunse  |  Preturi competitive  |  Contracte lunare, trimestriale sau  punctuale | Interventii preventive sau curative
Asiguram igienizarea locatiei si indepartarea eficienta a urmatoarelor tipuri de micro-organisme: acarieni, virusi, virusul zika, bacterii, microbi, infectia de pojar, infectia de varsat de vant, infectia de scarlatina, virusi patogeni, germeni, paraziti, etc.

Ce este dezinfectia?
Dezinfectia este procesul prin care se distrug majoritatea microorganismelor patogene de pe obiecte si suprafete din mediul inert, cu exceptia sporilor bacterieni. Dezinfectia se aplica acolo unde curatenia nu este suficienta pentru a elimina agentii patogeni, iar sterilizarea nu este necesara.

Dezinfectia poate fi:

profilactica – se realizeaza în cazul nedepistarii sursei de agenti patogeni si se refera la masuri de prevenire a unei posibile infectii  si in particular a bolilor transmisibile
de focar – cand masurile de dezinfectie sunt realizate în prezenta sursei de infectie
E important de tinut cont ca riscurile de contaminare nu sunt eliminate de faptul ca s-a facut curatenie „luna”, iar dezinfectia se face prin folosirea unor substante chimice dezinfectante speciale pentru tipul de suprafata pe care se aplica.

Cand se realizeaza dezinfectia
Dezinfectia se realizeaza conform legii sau punctual, ori de câte ori este nevoie.
Conform legii dezinfectia trebuie realizata:

in unitatile de alimentatie publica: ori de cate ori este nevoie, dar nu mai rar de 1/luna;
in celelalte segmente de activitate: ori de cate ori este nevoie, dar nu mai rar de 1/3 luni.

Galerie foto
  • ...
Categorii
Date de contact
0736871322
Str. Mures, nr. 43, Sector 1
Distribuie