Eco Garden - Amenajari gradini, Ilfov

Servicii

Amenajari spatii verzi, amenajari gradini

In vederea amenajarii unei gradini, in primul rand trebuie sa avem in vedere un lucru foarte important si anume stilul gradinii. Stilul gradinii trebuie sa reflecte in mod special personalitatea propietarului. Stilul gradinii trebuie sa se potriveasca totodata cu stilul arhitectural al casei sau cladirii in jurul careia se amenajeaza gradina.

Dupa stabilirea stilului gradinii un alt pas important este functionaliltatea gradinii. Functionalitatea gradinii poate crea noi spatii de pentru joaca si odihna, ofera protectie impotriva soarelui puternic, vantului, prafului si zgomtului din jur.

Alegerea Plantelor de Gradina

Inca de la inceput, trebuie tinut cont de marimea si varsta la care vrem sa fie plantele atunci cand realizam gradina. Alegerea plantelor de gradina necesita o foarte buna cunoastere a acestora, se tine cont climatul din zona, de cum vor evolua ele in urmatorii ani, de culori si de perioadele de inflorire.

Tipul si calitatea solului trebuie avut in vedere in amenajarea gradinii.

Calitatea solului trebuie atent verificata prin efectuarea de analize de laborator si corectarea insusirilor solului daca acestea nu corespund cerintelor plantelor.

In acest caz, pentru imbunatatirea calitatii solului, un prim inceput este adausul de material vegetal de calitate sau dupa caz, tratamente chimice sau chiar executarea unui sistem de drenaj.
Gazon 

Este elementul principal in construirea unui peisaj arhitectural, este imaginea de fundal a unei gradini.

Obtinerea si mentinerea in bune conditii a gazonului de gradina necesita ingrijirea acestuia, ceea ce inseamna tunderea la intervale regulate, tratarea impotriva bolilor si daunatorilor, fertilizarea si irigarea.

Sisteme de irigat

Gradina din jurul casei este cea care completeaza aspectul exterior al acesteai , ii pune in valoare partile frumoase si mascheaza imperfectiunile.

Fiecare parte a gradinii are nevoie de o anumita cantitate de apa, la diferite intervale de timp.

Sistemul automatizat de irigat va ofera eficienta maxima. Pare costisitor la prima vedere dar sunt amortizate foarte rapid cheltuielile.Va scuteste de grija udatului cand nu sunteti acasa, asigura un udat uniform si suficient, reducand consumul inutil de apa.

SC ECO GARDEN SRL executa lucrari specifice de intretinere a spatiului verde.

Galerie foto
  • ...