Eco Garden - Amenajari gradini, Ilfov

Sisteme de irigatii

Instalatiile de irigat sunt complet automatizate, sunt prevazute cu senzor de ploaie.

Aspersoarele se monteaza ingropat, sunt de tip poup-up, astefel incat dupa udare ele se “ascund” , permitand tunderea cu usurinta a gazonului.  Va punem la dispozitie sisteme de irigatii profesionale produse la cele mai înalte standarde si tehnologii dar la cele mai bune preturi.

Pentru proiectarea si instalarea unui sistem de irigatii va oferim solutii complete de la pompe electrice sau motopompe la conducte de aductiune din polietilena HDPE, fitinguri compresiune, accesorii montaj si chiar sisteme automatizate. Sisteme de udare prin picurare pentru livezi si gardini de legume . Pentru suprafete mai mari de 2-3 ha va putem oferi proiecte la cheie inclusiv cu montaj si service garantie sau post-garantie.

Pentru o exploatare fara probleme a sistemului de irigatii si pentru dezvoltarea normala a plantelor , se elimina excesul de apa cu ajutorul sistemelor de drenaj.  Sistemul de drenaj tripleaza viteza de absorbtie a apei prin disiparea ei si in peretii laterali ai santului, nu numai in jos, in pamant.

Galerie foto
  • ...