Electrosan Industries, Montaj si reparatii instalatii electrice, termice si sanitare - Bucuresti

Instalatii electrice

Solutii tehnice performante pentru locuinte si spatii comerciale   

Daca doriti sa implementati, sa extindeti sau sa refaceti instalatia electrica dintr-o cladire pe care o detineti, atunci echipa de profesionisti Electrosan Industries va sta la dispozitie. Dispunem de intreg arsenalul tehnologic si de resursele umane necesare pentru a garanta succesul fiecarui proiect de instalatii electrice, fie el unul simplu sau unul complex.

  Personal calificat   

Specialistii alaturi de care veti lucra pe parcursul desfasurarii lucrarilor sunt calificati, activitatea lor in domeniu fiind autorizata de ANRE. Astfel, dumneavoastra aveti garantia ca primiti consultanta gratuita si solutii personalizate din partea unor profesionisti cu o vasta experienta in domeniu, care sunt pregatiti sa intervina rapid si eficient.

    Montaj profesional   

Serviciile de montaj pe care vi le propunem sunt unele complete. Aveti un bec care s-a spart si nu il puteti scoate? O priza care a iesit inestetic din perete? Se aude un zgomot la tabloul de sigurante si nu stiti care este cauza? Echipa Electrosan Industries va poate ajuta:

  • Remediem defectele aparute in instalatia electrica
  • Asiguram montajul profesional al corpurilor de iluminat
  • Inlocuim orice model de priza sau intrerupator
  • Inlocuim taboul electric
  • Ne ocupam de inlocuirea integrala a instalatiei electrice din locuinta

    Materiale de inalta calitate   

Pentru a va garanta utilizarea celor mai performante tehnologii si a celor mai calitative materiale existente pe piata, echipa Electrosan Industries sustine parteneriate de lunga durata cu principalii furnizori locali. Astfel, printre colaboratorii nostri se numara SC Romstal Imex SRL, Herus Electric sau TSB Electro – Distribution.

Galerie foto
  • ...