Electrosan Industries, Montaj si reparatii instalatii electrice, termice si sanitare - Bucuresti

Curatare mecanizata coloane de scurgere

Inlaturarea depunerilor intr-o maniera rapida si eficienta   

Compania Electrosan Industries va recomanda procesul de curatire mecanizata a coloanelor de scurgere, acesta reprezentand o alternativa excelenta pentru inlocuirea integrala a conductelor realizate din fonta sau PVC. Optand pentru procesul mecanizat de curatare a conductelor, durata de functionare a coloanelor va fi prelungita, iar diametrul initial al acestora va fi restabilit in intregime dupa interventie.

  Interventii rapide   

Inundatiile provocate de infundarile permanente sunt o realitate a cotidianului, iar din aceasta cauza specialistii Electrosan sunt pregatiti sa intervina cat mai repede posibil in sprijinul locatarilor. Echipa noastra se vor deplasa rapid la destinatie, alegand drept punct de interventie terasa blocului, astfel incat confortul locatarilor sa nu fie perturbat in niciun moment.

    Tehnologie de actualitate   

In desfasurarea acestui proces de curatare se utilizeaza un dispzitiv electric care roteste spiralele sale cu o viteza ce poate ajunge la 550 de rotatii pe minut. Etapele interventiei sunt patru la numar, prima fiind alocata spargerii blocajelor, in timp ce ultimele trei presupun folosirea diverselor freze pentru eliminarea completa a murdariei si a depunerilor de grasime.

    Preturi competitive   

Practicam preturi competive din dorinta de a raspunde afimativ tuturor solicitarilor. Pregatirea si experienta practica in acest domeniu ne ajuta sa propunem clientilor solutii economice si eficiente. Curatirea mecanizata este un serviciu ce vine in sprijinul locatarilor care doresc sa economiseasca, acesta scutindu-i de inlocuirea integrala a costisitoarelor coloane din fonta sau PVC

Galerie foto
  • ...