Electrosan Industries, Montaj si reparatii instalatii electrice, termice si sanitare - Bucuresti

Despre firma Electrosan Industries

Pornind de la un bagaj impresionant de cunostinte, dobandite in cei peste 10 ani de activitate in domeniu, compania Electrosan Industries isi propune sa devina un sprijin activ pentru fiecare proprietar autohton care are nevoie de instalatii profesionale. Societatea Electrosan Industries a luat nastere in anul 2012, iar avantul dobandit in ultimii cinci ani de activitate constanta ne-a ajutat sa extindem portofoliul la peste 200 de clienti permanenti, satisfacuti de serviciile si proiectele implementate.

In momentul de fata, din echipa Electrosan Industries fac parte 14 specialisti,  fiecare dintre acestia avand pregatirea profesionala si acreditarile necesare pentru a activa in domeniul instalatiilor. Cu toate acestea, in eventualitatea lucrarilor de mare anvergura suntem pregatiti sa ne contactam colaboratorii de incredere pentru a va pune la dispozitie suficienti specialisti calificati in aria instalatiilor electrice, termice sau sanitare.

Cateva nume reprezentative ale furnizorilor la care apelam pentru proiectarea si implementarea sistemelor de instalatii sunt SC ROMSTAL IMEX SRL, HERUS ELECTRIC sau TBS Electro – Distribution. Nume importante sunt inregistrate si in cadrul portofoliului, printre clientii nostri permanenti numarandu-se fabrica de apa Keia sau restaurantul Distrikt 42, pozitionat in centrul capitalei.

 La ce ne pricepem cel mai bine  

Profesionalismul nostru se oglindeste atat in daruirea, experienta si amabilitatea specialistilor angajati, cat si in colaborarile de succes cu furnizorii nationali si internationali, renumiti la randul lor pentru materialele de inalta calitate pe care le comercializeaza.

 Instalatii electrice 100% Instalatii termice 100% Instalatii sanitare 100%Instalatii de climatizare 100%

Curatare mecanizata coloane de scurgere 100%

De ce sa ne alegeti pe noi?  

Oferim servicii complete, rapide si eficiente in domeniul instalatiilor electrice, termice si sanitare, indiferent de complexitatea lucrarilor si de cerintele avansate ale clientilor.

 EXPERIENTA RIDICATAAvand  peste 10 ani de experienta, colectivul nostru se poate mandri cu excelente abilitati de proiectare si implementare.  

SOLUTII PERSONALIZATEConstruim proiecte si sisteme personalizate pentru fiecare client, in functie de particularitatile cladirii si de bugetul disponibil.  SERVICII DE CALITATECalitatea serviciilor este mentinuta la un nivel ridicat prin parteneriatele longevive cu furnizorii si colaboratorii respectabili.

PRETURI COMPETITIVEOferim preturi competitive pentru a ramane singura alegere a clientilor permanenti si prima optiune a potentialilor colaboratori.

Galerie foto
  • ...