Emerald - Centru Medical Bucuresti

Cardiologie

Echipa Emerald acorda în aceasta perioada si sfaturi medicale online. Afla mai multe despre cum puteti obtine o programare online, aici.

Cu o echipa de 9 medici cardiologi (prof dr., primari si specialisti), cu diferite competente si specializari si cu experienta internationala, putem efectua o gama larga de investigatii pentru diagnosticul precis al afectiunilor inimii.

La nivel imagistic, putem vedea inima atât cu un ecograf de ultima generatie, special conceput pentru aplicatiile cardiologice, dar si prin aparatul IRM (rezonanta magnetica), Emerald fiind unul dintre primele centre din România specializate în CARDIO-RM, cea mai complexa metoda de vizualizare si diagnosticare a inimii.

Efectuam toata gama standard de teste (test de efort, EKG, ecografii doppler de carotide, membre – artere si vene, monitorizare Holter de lunga durata EKG/tensiune), dar si investigatii inovative  cum ar fi masurarea rigiditatii arteriale sau evaluarea hemodinamica a pacientilor cu hipertensiune rezistenta.

Galerie foto
  • ...