Emerald - Centru Medical Bucuresti

Medicina interna

Medicina interna este una dintre cele mai vaste si mai complexe ramuri ale medicinei. Este specialitatea medicala care se ocupa cu prevenirea, diagnosticul si tratamentul afectiunilor organelor interne la adulti (afectiuni cardiovasculare, gastro-intestinale, respiratorii, hepatice, renale, urogenitale, metabolice si altele).

Echipa Emerald acorda în aceasta perioada si sfaturi medicale online. Afla mai multe despre cum puteti obtine o programare online, aici.

Specialistii de medicina interna- specialisti cu profil de lucru extins, ce au competenta de a diagnostica precoce anumite afectiuni, precum si de a rezolva probleme de diagnostic complex si de a monitoriza boli cronice severe si conditii de polipatologie.

Medicul internist evalueaza integral pacientii, fiind responsabil de diagnosticul si terapia a numeroase boli din toata gama medicinii si efectueaza controale periodice pentru evaluarea starii de sanatate. De asemenea, medicul internist se ocupa cu diagnosticarea comorbiditatilor, putand indica tintit eventualele consulturi de specialitate necesare.

Este o specialitate care permite evaluarea per ansamblu a pacientului, ceea ce confera o mai mare acuitate diagnostica. Prin medicina interna se furnizeza pacientilor si servicii de preventie a bolii si de promovare a sanatatii, contribuind la medicina preventiva.

Galerie foto
  • ...