Engineering Hub Projects - Proiectare, realizare, mentenanta instalatii electrice Bucuresti

Servicii Instalatii electrice

Executie instalatii electrice constructii civile si industriale.
Suntem o companie autorizata ANRE pentru executarea de instalatii electrice exterioare si interioare pentru incinte si constructii civile si industriale.
Realizarea instalatiilor electrice
Executam instalatii electrice pentru case/vile, apartamente, birouri sau hale industriale, nou construite. Lucrarea se va executa dupa proiectul electric pus la dispozitie de dvs sau dupa proiectul executat de noi. Realizam lucrari de cablaj, conexiuni, instalare tablouri electrice, montajul dozelor de aparat, montaj prize, întrerupatoare, elemente de iluminat.

Executam, de asemenea, instalatii de legare la pamânt (împamântare) si instalatii de paratrasnete. Acest tip de instalatii reprezinta ansamblul format din electrozi ingropati in pamant, legati intre ei, si conductoare de legare la pamant, montate intre electrozi si intre acestia si instalatiile electrice. Rolul acestor instalatii electrice este de a dirija in pamant, in conditii de siguranta a curentilor provenind din descarcari atmosferice sau a curentilor de defect datorita deteriorarii izolatiei (instalatie de legare la pamant de protectie), precum si asigurarea unui anumit mod de functionare a instalatiilor de curenti tari sau telecomunicatii.
 

Galerie foto
  • ...