Engineering Hub Projects - Proiectare, realizare, mentenanta instalatii electrice Bucuresti

Sisteme electrice de rezerva

Proiectam si instalam sisteme electrice de backup, necesare alimentarii cu energie electrica de rezerva, în situatii de avarie la reteaua principala de alimentare.
Generatoare electrice
Pentru a evita intreruperile de curent de lunga durata si eventualele defectiuni ale electrocasnicelor, este nevoie sa instalati un generator de curent cu pornire automata, dispozitive care se auto-sesizeaza in momentul in care au loc caderi de tensiune. Acestea preiau sarcina alimentarii cu energie electrica a locuintei si se opresc in mod automat atunci cand revine tensiunea in retea.
 
Acumulatori de backup
O alta varianta de gestionare a caderilor de tensiune o reprezinta acumulatorii de backup, cum ar fi bateriile Powerwall de la Tesla. Powerwall este o baterie care stocheaza energie, detecteaza întreruperile si devine automat sursa de energie a casei dvs. când reteaua se opreste. Spre deosebire de generatoarele de curent, Powerwall va mentine luminile aprinse si telefoanele încarcate fara întretinere, combustibil sau zgomot. Asociati bateria cu un sistem solar si reîncarcati-va cu lumina soarelui pentru a va mentine aparatele în functiune zile întregi

Galerie foto
  • ...