Engineering Hub Projects - Proiectare, realizare, mentenanta instalatii electrice Bucuresti

Instalare echipamente intranet

Proiectam si executam retele intranet, instalam echipamente de retelistica, router, swich, ups, access point.
Internet în casa ta
Instalam, în baza proiectului dvs. sau dupa proiectul nostru, echipamentele necesare pentru functionarea serviciului de internet în toata locuinta dvs., prin conexiuni pe cablu sau wifi. Realizam echipamente de tip rack, in care montam routere, switch-uri, surse UPS, sau orice alt echipament necesar bunei functionari a retelei dvs. de intranet.

 
Retele intranet în zone comerciale
Compania noastra realizeaza la standarde de calitate ridicate retele intranet destinate companiilor. În portofoliul nostru pot fi incluse urmatoarele: implementare retele structurate, implementare solutie de back-up, implementare server de fisiere centralizat, implementare server de web, implementare servere de e-mail securizat, webmail, implementare acces internet securizat, firewall, etc.

Retelele de intranet sunt perfecte pentru companiile care vor sa aiba un grad înalt de securitate a datelor. Documentele publicate pe serverele web de intranet pot fi accesate doar de utilizatorii retelei. Software-ul se instaleaza pe calculatoarele companiei si nu este nevoie de internet pentru a putea accesa paginile web. Tocmai de aceea este extrem de avantajos pentru societati sa foloseasca retelele intranet in locul internetului, dependenta de conexiune nemaifiind o problema.
Cablare UTP
Instalare router
Instalare Acces Points
Instalare switch-uri
Instalare UPS
Sisteme rack-abile

Galerie foto
  • ...