ErgalaHome - Asamblare, montare si reparare mobila, Bucuresti

Modificari Mobilier la Domiciliu

Serviciu de modificare mobilia este o idee minunata pentru a oferi un “look” nou, refresh mobilierului mai vechi.

Serviciul de modificare mobila iti vine in ajutor in mod special atunci cand iti cumperi electrocasnice ca de exemplu:  (cuptor / plita / masina de spalat vase / masina de spalat rufe) care nu au fost prevazute initial in momentul achizitionarii mobilierului de bucatarie, iar acum ai nevoie sa le integrezi in mobilier. Din experienta noastra cca 99,99% din cei care au mobilier de bucatarie facut fara sa aiba prevazut integrarea masinii de spalat vase sau de rufe necesita modificari la corpurile de mobilier inferioare.

Modificarea Mobilierului implica de obicei schimbari ale structurii / ale corpurilor / eliminarea unor corpuri din mobila / confectionarea unei usi pentru aplicarea pe masina de sapalat rufe sau pe masina de spalat vase / demontarea partiala sau totala a corpurilor inferioare / decuparea blatului de bucatarie.

Daca apelezi si la schimbarea blatului de bucatarie atunci cand adaugi plita in loc de aragaz este indicat sa ti cont de tipul de material din care este facut acesta: marmura / granit / lemn / materiale compozite / HPL – acesta e cel mai utilizat.

Poti de asemenea pune mai mult in evidenta mobilierul, schimband culorile peretelui sub care sunt montate dulapurile de bucatarie, cu modele de tip mozaic sau diferite ilustratii inspirate din natura si care pot sa fie pictate pe perete sau poti utiliza blat de sticla.

Daca aveti orice fel de intrebari sau doriti sa aflati mai multe informatii legate de modul in care efectuam serviciile de montare mobila sau despre cum serviciile noastre v-ar putea fi utile, va rugam sa nu ezitati sa luati legatura cu noi.

Galerie foto
  • ...