ErgalaHome - Asamblare, montare si reparare mobila, Bucuresti

Instalare electrocasnice

...
Instalare Masina de Spalat Vase si Rufe

Montare Masina de Spalat Vase si Rufe

Serviciul de montare a masinia de spalat vase si rufe poate sa fie realizat de profesionistii in care puteti avea incredere deplina.

Imaginati-va cum este sa cumparati aparatele electrocasnice de care aveti nevoie si apoi altcineva sa vina la domiciliu dupa livrare pentru instalarea electrocasnicelor? Ar fi pur si simplu minunat, nu? Ei bine cu echipa ErgalaHome, dorinta ta va deveni realitate.

Conectati-va toate aparatele electrocasnice din bucatarie in siguranta. Echipa ErgalaHome va oferta servicii profesionale pentru montare masina de spalat vase si rufe.

Echipa care se va deplasa la domiciliu are pregatirea necesara, instrumentele profesionale de lucru pentru executarea lucrarilor in bune conditii.

...
Montaj Plita, Aragaz, Cuptor Electric, Cuptor Gaz,

Serviciile de montaj plita /aragaz /cuptor electric sau pe gaz / hota sunt asigurate cu de catre profesionistii ErgalaHome autorizati. Iti recomandam sa apelezi la electricieni autorizati pentru serviciile de instalare electrocasnice.

In cazul in care vrei sa le protejezi si sa ai montajul plitei /aragazului /cuptorului electric sau pe gaz / hotei corespunzator, conform normelor de siguranta si punere in functiune durata lor de viata o sa fie indelungata.

Serviciu Disponibil Curand!

...
Montaj Lustre Si Aplice

Serviciul de montaj lustre si aplice este un serviciu complementar listei de servicii pentru montaj mobila pentru ca ne dorim ca dvs. sa aveti posibilitatea sa faceti lucrarile ce tin de casa cu o singura echipa de montaj si sa platiti mai putin.

Echipa de Asamblare Mobila este instruita pentru a putea deservi acest serviciu de montaj lustre.

Acordam ajutor pentru servicii minore pentru casa, oferind solutii flexibile si rentabile.

Daca aveti orice fel de intrebari sau doriti sa aflati mai multe informatii legate de modul in care efectuam serviciile de montare mobila sau despre cum serviciile noastre v-ar putea fi utile, va rugam sa nu ezitati sa luati legatura cu noi.

Serviciu Disponibil in Curand!

...
Inversare Sens Usi Frigider (fara kit)

Realizati serviciul de Inversare Usi Frigider, apeland la echipa ErgalaHome, obtinand frigiderul sau congelatorul montat corespunzator, obtinand si un aspect elegant al bucatariei dvs.

Alegeti cu incredere Instalatorii ErgalaHome care sunt experti in instalarea electrocasnicelor “albe”.

Echipa care se va deplasa la domiciliu are cunostintele necesare, instrumentele profesionale de lucru pentru executarea lucrarilor in bune conditii.

Daca aveti orice fel de intrebari sau doriti sa aflati mai multe informatii legate de modul in care efectuam serviciile de montare mobila sau despre cum serviciile noastre v-ar putea fi utile, va rugam sa nu ezitati sa luati legatura cu noi.

Serviciu Disponibil Curand!