ErgalaHome - Asamblare, montare si reparare mobila, Bucuresti

Design Interior Case si Apartamente

Design Interior pentru Case si Apartamente in Bucuresti si Ilfov

Cauti o experienta de design interior personalizata alaturi de un designer de interior Bucuresti I Ilfov?

Acest lucru este perfect pentru tine! De la inceput pana la final iti vom aduce viziunea la viata, de la concept pana la finalizare. Indiferent daca este vorba despre o camera sau mai multe, vom oferi un design complet pentru spatiul dvs. pana la fiecare detaliu. Lucram cu parteneri comerciali si furnizori locali si evaluam fiecare detaliu. Procesul nostru de proiectare este interactiv si colaborativ.

Serviciul de Design Interior este realizat de catre un designer prietenos care lucreaza cu tine pentru a-ti fi alaturi in realizarea amenjarii interioare, tinand cont de sitlulul si bugetul tau disponibil. Clientii nostri adora experienta serviciilor de design interior, deoarce este accesibil si transparent.

Echipa ErgalaHome are in alaturi de ea designer de interior specializat in design interior pentru rezidential in mod special de la Modern la Traditional, Ecletic la Scadinav, Contemporan pana la Minimalist.

Sfaturi Design Interior

Daca aveti nevoie de sfaturi, consiliere pentru decorarea casei, servicii de design interior, inspiratii sau idei pentru noua dvs. constructie sau proprietate recent renovata. Serviciile de design interior este o modalitate accesibila pentru a obtine aspectul perfect al designerului pentru interiorul imobilului tau.

Designerii nostri profesionisti in servicii de design interior realizeaza planuri de design si concepte adaptate spatiului dvs. in format 3D. 

Cum lucram?A) Proiectare

Realizarea de schite conceptuale 2D sau 3D cu definirea si compartimentarea spatiului interior. Planuri, sectiuni, desfasurate pereti. Stereotomie. Detalierea tehnica a  mobilierului la comanda. Schite de mobilier. Stabilirea si proiectarea locatiei electricelor si amplasare instalatii sanitare. Planuri de plafon si lumini.  Materiale si finisaje.

B) Consultanta

Discutii preliminare cu clientul pentru a stabili cerintele si dorintele acestuia. Prezentarea de documentatie de specialitate pentru determinarea stilului de interior. Alegerea finisajelor, materialelor si culorilor care sa conduca corespunzator catre conceptul de design si sa intruneasca functionalitatea, mentenanta, performantele pe parcursul vietii, cerintele mediului si sigurantei. Alegerea si descrierea mobilierului, accesoriilor, echipamentelor si tipurilor de material incluzand desene si detalii ale produselor. Alegerea obiectelor de decor, butaforiilor.

C) Management de proiect

Furnizarea de servicii manageriale, incluzand pregatirea bugetului si a temei proiectului. Aprovizionarea cu documentatie contractuala pentru a facilita pretul, procurarea si instalarea mobilierului. Coordonarea si colaborarea cu alti profesionisti din domeniu care pot asigura servicii de consultanta, incluzand arhitecti, ingineri de structura si electrice, si alti specialisti. Constatarea si raportarea implementarii proiectului pe tot parcursul lui pana la finalizare, in calitate de reprezentant al clientului, intocmind raportul de evaluare.

D) Asistenta santier

Prezentarea si detalierea planurilor grafice catre responsabilul de santier. Monitorizarea derularii lucrarilor.

E) Productie Mobilier

1 Masuratori

2 Proiectul mobilierului cu functiuni, compartimentari si lista cu accesorii

3 Prezentarea de mostre in vederea alegerii nuantelor si materialelor                                              

4 Productie mobilier

5 Montaj mobilier  

Galerie foto
  • ...