Evacons Solutions - Constructii civile si industriale, pardoseli elicopterizate, Ploiesti

Confectii Metalice

Confectii Metalice - proiectam, executam si montam o gama variata de confectii metalice, suntem specializati in confectii metalice din inox, fier forjat, structuri metalice. Realizam in functie de solicitarile partenerilor nostri: structuri metalice, imprejmuiri, balustrade si parapeti de protectie, rafturi, carucioare, bancuri de lucru, suporti, panouri publicitare. La cererea clientilor, confectiile metalice pot fi zincate, vopsite in camp electrostatic, iar lucrarilor din fier forjat li se pot aplica tratamente decorative de innobilare cu diferite nuante de patina pentru a capata aspectul vecchio.

Societatea noastra, va ofera o gama diversificata de articole din fier, confectii metalice, in domeniul civil cat si industrial. Realizam orice tip de lucrare, de o buna calitate si in conformitate cu normele europene. Aducem solutii in cazul in care beneficiarul o cere. Proiectam, executam si montam produsele din fier, executate in atelierul propriu, cu oameni calificati si experienta in domeniul oferind clientilor nostrii satisfactia unor lucrari calitative in timp util, cu respectarea tuturor conditiilor impuse prin termenii contractuali. 

Principalele tipuri de lucrari de confectii metalice executate sunt: carucioare de orice tip/dimensiune, imprejmuiri, rafturi, balustrade, porti, grilaje, garduri, mese, panouri, profile metalice, scari interioare si exterioare, hale metalice, etc. 

Asiguram clientilor toata gama de servicii pentru realizarea confectiilor metalice, pana la livrarea la cheie a acestora. Daca sunteti in cautarea unei companii cu experienta in domeniul "confectii metalice", nu ezitati sa ne contactati !

Galerie foto
  • ...