Evacons Solutions - Constructii civile si industriale, pardoseli elicopterizate, Ploiesti

Despre firma

Firma noastra de Constructii este infiintata in anul 2001 din dorinta de a aduce pe piata de profil o serie de servicii complexe, de o calitate ireprosabila oferite de specialistii nostri cu o bogata experienta in domeniul constructiilor, atat civile cat si industriale. Pe parcursul celor 16 ani de experienta am realizat o serie de parteneriate strategice care ne ajuta sa va putem oferi un raport calitate/pret imbatabil.

Este esential sa aveti garantia ca veti primi cele mai eficiente solutii pentru toate etapele proiectului, astfel incat la finalizarea acestuia sa realizati o economie considerabila. Unul dintre obiectivele noastre primordiale este de a oferii servicii ireprosabile, pentru ca un client multumit va reveni intotdeauna si ne va recomanda celorlalti: familie, prieteni, colegi.

Executam constructii hale industriale si confectii metalice, pardoseli industriale interioare si exterioare ( elicopterizate, beton, beton amprentat, epoxidice ), construim case la rosu si la cheie, constructii blocuri.

Galerie foto
  • ...