Evacons Solutions - Constructii civile si industriale, pardoseli elicopterizate, Ploiesti

Constructii Case la Rosu

Constructii Case la Rosu - suntem o firma de constructii case formata din oameni cu experienta in constructii civile. Obiectivul nostru este de a oferi servicii de calitate, astfel incat colaborarea cu noi, sa fie pe masura asteptarilor dumneavoastra.

Casa la rosu reprezinta constructia fara finisaje a unei case. Ea include fundatia, ridicarea peretilor si structura acoperisului pe care se monteaza ulterior tigla sau tabla, in functie de preferinte. In aceasta faza se realizeaza sapaturile pentru fundatie, cofrarea armarea si turnarea betonului pentru fundatie, plansee stalpi, grinzi, scari. De asemenea se realizeaza hidroizolarea, punerea mortarului si asezarea caramizii sau BCA-ului pentru ziduri cat si realizarea acoperisului. In aceasta faza nu este realizata partea de instalatii (cabluri electrice, tevile de apa si gaze, racordare la utilitati), acestea fiind adaugate ulterior.

Costul unei case la rosu este compus din costul materialelor (aproximativ 70%) si manopera constructiei (aproximativ 30%). Intrucat costul materialelor reprezinta principalul element al costurilor, realizarea casei in antrepriza proprie nu poate determina o scadere foarte mare a pretului final.

CONSTRUCTIILE sunt investitii pe termen lung, motiv pentru care noi punem un accent deosebit pe calitatea lucrarii. Succesul unei bune constructii consta in folosirea materialelor de calitate si, foarte important, respectarea cu strictete de catre constructor a tehniciilor si normelor in constructii.

Echipele noastre executa in mod profesionist fiecare lucrare in parte, acest lucru diferentiind lucrarile sale de cele executate cu amatorism, evitand astfel cheltuieli cu reparatii ulterioare care pot fi costisitoare, dar mai ales deranjante pentru beneficiar. Firma noastra este formata din oameni devotati lucrului bine facut, care respecta cu seriozitate regulile stricte impuse de organizarea de santier.

Profesionalismul cu care se abordeaza fiecare etapa de lucru, precum si supravegherea permanenta a lucrarilor in executie sunt o GARANTIE certa a calitatii lucrari finale.

Galerie foto
  • ...