Geokinetic, recuperare medicala Bucuresti

Tratare fracturi

Kinetoterapie Tratare fracturi Bucuresti, tratare fracturi sector 1 2 3 4 5 6 Bucuresti. Kinetoterapie Tratare fracturi la domiciliu Bucuresti-Ilfov.

Recuperarea medicala a fracturilor sau gimnastica medicala de tratare a fracturilor

Desi fracturile pot imbraca diverse forme clinice si se pot solda cu felurite sechele, totusi se poate contura o schema kinetologica generala care cuprinde doua etape.

1. Etapa de imobilizare in care va trebui sa se faca: ► posturari antideclive pentru ameliorarea circulatiei de intoarcere si evitarea edemului, ► mobilizari active, activo-pasive, ► mentinerea tonusului musculaturii de sub gips prin exercitii izometrice, ► antrenarea fortei musculare a membrului opus in vederea pregatirii pentru o ambulatie in carje si ulterior in baston. Perioada de imobilizare variaza de la 3-4 saptamani la 2-3 luni in functie de sediul si tipul fracturii.

2. Etapa care urmeaza imobilizarii cu urmatoarele obiective: ► refacerea mobilitatii articulare, ► refacerea fortei musculare, a stabilitatii si a controlului motor, ► reluarea mersului. In continuare, pacientul va respecta regulile „igienice ortopedice” ale genunchiului, pentru a preveni sau intarzia aparitia gonartrozei.

Se recomanda: *Dupa deghipsare este indicat sa se inceapa un program de fizioterapie. *Dupa terminarea programului de fizioterapie si inlaturarea redorilor articulare si musculare, putem incepe kinetoterapia asistata. *Se recomanda si hidrokinetoterapia pentru recapatarea amplitudinii in miscare si forte musculare.

Pentru detalii si oferte kinetoterapie Tratare fracturi Bucuresti trebuie doar sa ne contactati.

Acest tratament se poate efectua la domiciliul pacientului. Bucuresti, sector 1, sector 2, sector 3, sector 4, sector 5, sector 6. Pentru programare sunati la: 0722.382.182

Galerie foto
  • ...