Head IT - Service laptop, telefoane Bucuresti

Service reparatii tablete

Nu ma intrebati de ce fac asta, pentru ca raspunsul este evident pentru toti cei care au copii in generatia aceasta.
Nu ai cum sa indepartezi copilul de la ceea ce este actual si nici nu ai cum sa il tii departe de lucruri la care colegii sai au acces, pentru ca nu ar mai avea un limbaj comun. Secretul este sa faci totul cu masura, apoi, recunosc: cu tableta este mai simplu.

Diagnosticare gratuita si garantie
Diagnosticarea tabletelor defecte se face in mod gratuit daca reparati la noi. Puteti veni cu tableta defecta la sediul nostru din sector 6 sau sa o trimiteti prin curier. Toate reparatiile la tablete efectuate la noi au garantie de 3 luni la manopera si 6 luni la piese.

Resoftare Tableta
Serviciul de resoftare a tabletei este necesara atunci cand tableta nu mai porneste, ramane in recovery mode, se aprinde dar se blocheaza inainte de a rula sistemul de operare, aplicatiile merg foarte greu sau nu merg. Resoftarea tabletei nu ar trebui sa dureze mai mult de o ora.

Inlocuire Display/Touch Screen
Cele mai intalnite defecte la tablete sunt semnalate la dispozitivul touch screen, care este si cel mai predispus la lovituri si socuri fiind si foarte sensibil. Touchscreen-ul este format din 2 straturi de sticla si anume LCD-ul (cel care afiseaza imaginea) si digitizorul(stratul de sticla pe care il atingeti).

Reparatii Tablete
Reparam orice model de tableta, cu orice defect, cu orice sistem de operare. Oferim service pentru tablete de la toti producatorii, atat din Romania cat si din afara. Efectuam reballing, interventii pe placa de baza, resoftare tablete, recuperare date, instalari software, reparam mufe.
 

Galerie foto
  • ...