Head IT - Service laptop, telefoane Bucuresti

Service de reparatii laptopuri si magazin de componente

Nu cauta alt service, esti unde trebuie!
Ca si service de reparatii laptopuri si magazin reusim cu success sa rezolvam rapid si ieftin aproape orice tip de problema a unui laptop. Este principala noastra activitate.

Instalarea Windowsului, curatarea de praf si inlocuirea pastei termice le efectuam pe loc in prezenta clientului.
Oferim garantie minim 3 luni la orice tip de interventie. Pentru ca am investit in aparatura performanta, reparam cu simtul raspunderii. Statia de reballing, cuva cu ultrasunete, cuptorul cu IR si letconul, aproape ca le gasim calde a 2-a zi cand revenim la treaba.
Intervenim pana la nivelul reparatiilor electronice complexe ale placilor de baza care sunt din ce in ce mai sensibile. Efectuam rescriere de BIOS, Reballing pentru placa video si procesor.
Daca laptopul a imbatrinit si carcasa a devenit subreda, iar balamalele de abia se mai tin, noi am obtinut secretul unei fixari cu garantie pe viata, la cel mai mic pret.
Daca din greseala ati varsat lichide pe tastatura sau aceasta a suferit socuri mecanice, noi nu ne temem de aceasta problema. Inlocuim perfect chiar si noile modele de tastaturi nituite in carcasa.
Magazin
Am obtinut parteneriate cu cei mai mari furnizori de piese de laptopuri din tara care ne ajuta sa fim concurenti vizibili pentru Bucuresti si imprejurimi. Datorita acestora, preturile noastre si timpul de executie sunt minime, noi avand prioritate.
Desi suntem service de reparatii laptopuri si magazin, aducem pe comanda si baterii originale si aftermarket de laptopuri cu garantie de 12 luni, timpul de livrare fiind unul foarte scurt, de pe o zi pe alta, la preturi concurente pietei.
Inlocuim displayul laptopului dumneavoastra in mai putin de 30 de minute, daca avem modelul in stoc. Lucram atat cu piese noi, cat si la mana a 2-a, in functie de preferinte.

Galerie foto
  • ...