Head IT - Service laptop, telefoane Bucuresti

Reparatii console si manete

Avantaje Service HeadIT
Reparatii rapide – 2, 3 zile lucratoare daca avem piesele in stoc
Reparatii fiabile – datorita pieselor din materiale de calitate
Preturi accesibile – datorita furnizorului extern de piese
Garantie la orice reparatie – 90 de zile
Curatarea de praf
Poate fi o operatiune de intretinere a consolei tale sau in cel mai rau caz se poate ajunge sa fie o operatiune necesar atunci cand a trecut foarte mult timp de cand nu a fost curatata (2-3 ani).Curatarea de praf a consolei se face atunci cand ventilatorul devine galagios ori pentru a evita defectarea cipului video din cauza supraincalzirii. Intreg procesul de curatare presupune dezmembrarea consolei, curatat si uns ventilatorul de racire, inlocuirea pastei termoconductoare.

Reparatie placa video
Placa video la o consola Playstation este reprezentata de un cip lipit direct pe placa de baza. Principala cauza pentru care acest cip se poate defecta, este supraincalzirea. Reparatia placii video la PS4, se poate face prin operatiunea de reballing pe acesta, iar in unele cazuri este necesar inlocuirea cipului. Pentru a evita defectarea cipului video este recomandat sa cureti de praf consola macar o data pe an.

Reparatie sursa de alimentare
Sursa de alimentare a unei console se poate defecta ori in urma unei caderi de tensiune ori din cauze naturale (ca orice lucru, se mai strica).Reparatia sursei de alimentare presupune identificarea piesei defecte si inlocuirea acesteia. De obicei, o reparatie a sursei de alimentare la Playstation 4 este de durata cu foarte foarte mici sanse ca in viitor sa mai apara probleme din acelasi motiv.

Inlocuit port HDMI
Portul HDMI se poate defecta din cauza manevrarii inadecvate.Daca intampini probleme de contact imperfect la mufa HDMI a consolei tale, stai fara griji, aceasta se poate inlocuii fara probleme si totul va fi la fel ca inainte.

Inlocuit unitate optica BlueRay
In timp, lentila laser a unitatii optice se poate degrada si pot aparea probleme de citire a DVD-urilor.In cazul in care consola ta are probleme cu unitatea optica, aceasta se poate inlocuii, operatiunea dureaza cateva ore.

Reparat sau inlocuit ventilator de racire
Buna functionare a ventilatorului de racire este vitala pentru consola ta. Un ventilator defect pe langa zgomotul pe care il poate cauza, cel mai grav defect ce poate aparea din pricina acestuia, este defectarea cipului video.In cazul in care sesizezi ca ventilatorul a devenit galagios ori consola este foarte calda, iti recomandam sa o duci la un centru specializat unde sa verifice sistemul de racire, inclusiv turatile optime ale ventilatorului.

Inlocuit hard disk
Consola Playstation, este prevazuta in interior cu un hard disk de 2.5″ pentru stocarea jocurilor si a sistemului de operare.In timp hard disk-ul se poate defecta din cauza socurilor ori a numeroaselor scrieri si citiri (instalat jocuri, rulat jocuri). Inlocuirea hard disk-ului la un Playstation presupune demontarea acestuia, inlocuirea hard disk-ului si instalarea softului.

Resoftare
Resoftarea consolei Playstation se face atunci cand apar diverse erori la incercarea de rulare a jocurilor ori la pornirea consolei.Resoftarea presupune reinstalarea sistemului de operare si updatarea acestuia la ultima versiune compatibila.
 

Galerie foto
  • ...