Implantodent-clinica stomatologica- Bucuresti

Estetica dentara

Estetica dentara isi propune refacerea zambetului pacientului prin intermediul uneia sau mai multor proceduri specializate precum:

  • coroanele dentare,
  • incrustatiile,
  • fatetele dentare,
  • implanturile dentare,
  • albirile dentare profesionale.

 

Materialele moderne, frecvent si cu succes utilizate in estetica dentara moderna sunt ceramica integrala (portelanul fara metal) si zirconiul. Sunt estetice, rezistente si mai ales biocompatibile, imitand foarte bine structura naturala a dintelui, fie ca vorbim de smaltul dentar sau dentina.

In timp ce stomatologia traditionala se concentreaza pe igiena orala si prevenirea, diagnosticarea si tratarea afectiunii orale, estetica dentara pune accentul pe imbunatatirea aspectului dintilor, gurii si zambetului unei persoane. Si cum gura face parte din fata, putem vorbi chiar de estetica faciala.

 

Estetica dentara ofera multe beneficii reparatorii. De exemplu, plombele dentare albe, fotopolimerizabile, sunt o procedura obisnuita utilizata in tratarea dintilor cariati. Inainte, majoritatea plombelor dentare erau din aur, amalgam de argint si alte materiale care lasau pe dinti pete vizibile, inchise la culoare. In prezent, plombele dentare pot fi incluse in categoria cosmeticii dentare deoarece puteti alege plombe realizate din portelan (incrustatii) sau materiale compozite care se potrivesc exact cu culoarea dintilor dumneavoastra, pastrand astfel aspectul natural al dintilor si zambetului dumneavoastra. Multe persoane isi inlocuiesc plombele mai vechi cu altele noi, de culoarea dintilor, pentru a-si imbunatati infatisarea danturii.

Galerie foto
  • ...