IT Junior - Cursuri de IT pentru copii, Bucuresti

Cursuri Editare Video si Grafica pentru copii

Cursurile de editare video si grafica sunt dedicate copiilor si adolescentilor cu varste cuprinse intre 10 si 14 ani.

Ofera-i copilului tau ocazia sa se exprime!

La cursul de editare video si grafica pentru copii  inveti sa gestionezi si sa folosesti multimedia cu ajutorul efectelor speciale.Te familiarizam cu instrumente de la editare fotografii la logo, brosuri, postere, Youtube intro outro si WEB design. Doresti sa inregistrezi videoclipuri grozave pentru blog, visezi la o cariera in film sau doar iti place sa creezi filme memorabile de familie? Suntem pregatiti sa te invatam!

Bucura-te de noua experienta si invata editare video si grafica digitala! La cursul de editare video si grafica pentru copii te invatam cum sa transformi fotografiile obisnuite de pe telefon in videoclipuri profesionale spectaculoase.

IT Junior a dezvoltat cursuri speciale de editare video si grafica pentru copii unde poti invata sa editezi videoclipuri impresionante si de inalta calitate.

In curriculum de grafica editare foto video pentru copii suntem focusati pe urmatoarele concepte: editare fotografii si imagini, realizare logo si postere, editare video, youtube intro outro.

Galerie foto
  • ...