IT Junior - Cursuri de IT pentru copii, Bucuresti

Cursuri Programare C++ si Python pentru copii

Cursurile de Programare Python sunt dedicate copiilor si adolescentilor cu varste cuprinse intre 10 si 16 ani.

Cursurile de programare Python pentru copii  te ajuta sa programezi propriile aplicatii de la zero si si sa dobândesti practica de care ai nevoie pentru a stapani noua abilitate puternica de programare. Acest curs iti ofera instrumentele digitale necesare pentru a deveni un expert in domeniu. Plin de exemple distractive si grafica colorata, acesta este cursul de care te vei bucura pe masura ce dezvoltati una dintre cele mai importante abilitati ale secolului 21. Python este un limbaj de programare excelent pentru incepatori, dar este suficient de puternic pentru a fi utilizat in majoritatea companiilor din industria IT.

Cursul de programare Pyhton pune un accent mai mare pe simplitate si usurinta de invatare. Este utilizat în principal pentru dezvoltarea de aplicatii web, jocuri si aplicatii desktop.

Acest curs este conceput pentru a fi usor de inteles de catre incepatori, cu exemple de cod pe care le pot folosi tinerii cat si adolescentii.

In curriculum de programare Python pentru copii  si adolescenti suntem focusati pe urmatoarele concepte: variabile, operatori, functii, evenimente, conditii, librarii.

Galerie foto
  • ...