IT Junior - Cursuri de IT pentru copii, Bucuresti

Cursuri robotica copii

Cursurile Robotica pentru copii sunt dedicate celor cu varste cuprinse intre 8 si 16 ani.

Descopera si programeaza inteligenta artificiala! Studiaza robotica si programare pas cu pas.
La scoala IT Junior Bucuresti, copiii invata sa programeze roboti prin multe experimente care implica solutii VR si roboti modulari.

Cursul de programare si robotica pentru copii este conceput pentru incepatori si se folosesc module de dezvoltare precum Ozobot, Microbit si Arduino.

Invatarea este interactiva si bazata pe practica. Folosind mini-platforme de programare si robotica pentru copii, vei invata la inceput cum sa programezi proiecte simple precum aprinderea unui led, invartirea unei rotite conectate la un motoras si afisarea unui text presetat pe un mic display.

100% practic cu aplicatii actuale de programare si robotica. Impreuna descoperim lumea fascinanta si magica a informaticii, programarii si roboticii!

Cursul de robotica pentru copii ii invata pe cursanti concepte valoroase in inginerie si fizica, le vor permite sa experimenteze cu ideile lor, ii vor expune procesului de proiectare a unui produs si le vor arata cat de multe solutii corecte exista la aceeasi problema.

In timp ce lucreaza in echipe de proiectare, cursantii vor prelua roluri de ingineri si vor invata si implementa urmatoarele concepte:

 

• Programarea si controlarea unui robot
• Bazele teoriei electronice: led, rezistente, senzori
• Crearea gadget-urilor folosind senzorii
• Dezvoltarea abilitatii de rezolvare a problemelor
• Dezvoltarea cunostintelor de programare si robotica.

 

Lucram pe baza de proiecte cu resurse multiple prin construirea robotilor si programarea lor. Trainerii explica si predau clar pe nevoile copiilor si adolescentilor. La scoala IT Junior inveti ultimele tehnologii.

In curriculum de robotica pentru copii suntem focusati pe urmatoarele concepte: programare robotica, asamblare roboti, fundamente electronice, led, senzori.

Galerie foto
  • ...