J&S Electronics Company - Reparatii Sisteme Audio, televizoare Bucuresti

Reparatii Televizoare LCD/LED

Efectuam reparatii la  orice model de LCD/LEDTv ClasicLed sau Plasma.

Specialistii firmei noastre executa reparatii lcd, reparatii led, la nivel de componeta pentru minimizarea costului reparatiei. Numai cand reparatia  modulului respectiv este foarte costisitoare se recurge la inlocuirea acestuia ,evident cu acordul clientului. In cazul in care clientul nu doreste reparatia aparatului, nu se plateste nici o taxa de constatare.

Citeva marci  de televizoare lcd/led care se pot repara in laboratorul nostru sint:

Samsung, Eurocolor, Nei, LG, Grundig, Goldstar, Schneider, Sony, Sharp, JVC, Panasonic, Arctic, Akay, Bluesky, Daewoo, Teletech, Clayton, Saba, Sanyo, Thomson, Megavision, Eurosky, Teletech, Eurotech, Cinex, Hiunday, Provision, Eurovision, Vestel si altele.

Veti beneficia de garantie conform legii pentru orice reparatie lcd /led  efectuata de firma noastra.Va asigurama ca specialistii nostri isi vor da toata silinta ca d-voastra sa fiti multumit in urma reparatiei lcd/ledefectuate, deoarece un client multumit poate aduce pe viitor un nou client!

La noi in firma se efectueaza si reparatii  ECRANE lcd,(V260B1-L01,LO2,LO3,L04.LTA320WT-L06,L07,QD26HL02,T250XW03-V2 SI ALTELE) bineinteles cele care permit reparare ,astfel ca costul reparatiei se reduce considerabil prin evitarea inlocuirii ECRANULUI lcd. Deasemenea putem efectua reparatii la lvdsurile  lcd cu cipuri bga prin operatia de inlocuire a bilelor si relipirea cipului respectiv pe masina performanta. Un exemplu binecunoscut in acest sens este lvds-ul model: 400WHC8LV1.3. Defectul acestui lvds se poate remedia doar prin  operatia de reballing pe care o gasiti descrisa aici.

Daca vi s-a spart  ecranul lcd-ului, puteti apela la firma noastra pentru inlocuirea ecranului spart. Puteti obtine telefonic o cotatie de pret inainte de a veni cu lcd-ul la reparat, (cu conditia sa ne furnizati anumite date despre aparatul cu ecranul spart) astfel ca puteti hotari rapid daca vreti sa-l reparati sau nu.

Firma noastra achizitioneaza si lcd/LED  defecte pentru piese!

Avem de asemenea diverse interfete pentru scrierea softurilor la diferite cipuri. (vct49xx,tda15021,flashuri spi din seria en25xx,eepromuri si multe altele).

Recomandarea specialistilor nostri este ca de la primul simptom aparut la un tv lcd/led ,sa va adresati unui servicede reparatie  lcd/led, deoarece folosindu-l pina va "cadea de tot",este posibil sa apara defecte in lant, iar reparatiasa fie mult mai scumpa!

Apeland la noi, beneficiati de calitate si profesionalism pentru urmatoarele categorii de servicii:• Reparatii monitoare LCD• Reparatii monitoare LED• Reparatii monitoare CRT• Reparatii Laptopuri• Reparatii Alimentatoare Laptopuri• Reparatii Surse ATX• Reparatii Sisteme Audio si Video• Reparatii Televizoare LCD• Reparatii TV CRT• Reparatii TV Plasma• Reparatii Televizoare LED

NOU: reparam placi de baza,mainboard samsung ue32d5500,ue40d5500,ue32d5700,ue40d5700, cu defect de restartare"smart tv samsung".reparatia se face in max. 2 ore. se poate trimite doar placa daca nu sinteti din bucuresti. facem reducere pentru depanatori si in functie de cite placi se trimite la reparat.

 

 

Procedura reparatie

Veti veni cu televizorul lcd/led, il lasati in service lcd , iar in aceeasi zi sau in maxim 24 ore veti fi sunat si vi se comunica diagnosticul si pretul pentru reparatia lcd/led-ului d-voastra. Daca sunteti deacord cu acest pret, vi se comunica si durata reparatiei, ulterior fiind sunat pentru a ridica televizorul lcd/led reparat.

! Atentie: aparatele reparate sau nereparate care nu sint ridicate in termen de 3 luni vor fi considerate abandonate si  vor fi valorificate/casate pentru a fi recuperata valoarea investita in repararea acestora.

Pentru a se asigura o reparatie lcd /led de durata si rapida , acestea se efectuaza numai in laboratorul firmei noastre, eventual vi se poate asigura transportul aparatului contracost la si de la service.

Daca aveti probleme cu televizorul led/lcd, nu ezitati sa ne contactati pentru o constatare gratuita!

Galerie foto
  • ...