J&S Electronics Company - Reparatii Sisteme Audio, televizoare Bucuresti

Reparatii Laptop

Deparolari / Reparatii Laptop Bucuresti,Reparatii Placi de baza pc,Reparatii placi videoReballing /reflow cip-uri Bga

 

Firma noastra efectueaza reparatii laptop-uri in Bucuresti, orice model, placi video calculatorplaci de baza laptop.

Fiecare reparatie laptop se efectueaza la nivel de componenta. Numai cind reparatia placii de baza a laptopului nu este posibila sau depaseste pretul unei placi noi, se va trece la inlocuirea acesteia, bineinteles cu acordul clientului.

Efectuam reflow, reballing la aproape orice cip bga pentru placi laptop-uriplaci video sau placi de baza pc, pe masina performanta. Deparolari/decodari laptop-urirescriere cipset-uri bios,flash-uri,eeprom-uri.

Echipa noastra de specialisti va ofera servicii profesionale de reparatii/deparolari laptop-uri si reparatii calculatoare pentru toate tipurile de modele.

 Procedura reparatie/decodare/deparolare

Veti veni cu laptop-ulpc-ulplaca video sau de baza, il lasati in service laptop, iar in aceeasi zi sau in maxim 24 ore veti fi sunat si vi se comunica diagnosticul si pretul pentru reparatie. Daca sunteti deacord cu acest pret, vi se comunica si durata reparatiei, ulterior fiind sunat pentru a ridica laptop-ul / placa video / placa de baza / pc-ul reparat.

! Atentie: aparatele reparate  care nu sint ridicate in termen de 3 luni acestea vor fi casate pentru a fi recuperata valoarea investita in repararea acestora.

Pentru a se asigura  o interventie  de durata si rapida , reparatia laptop-ului/placa video/placa de baza se efectueaza numai in laboratorul firmei noastre, eventual vi se poate asigura transportul aparatului contracost la si de la service.

Daca aveti probleme cu laptopul sunati pentru consultanta gratuita!

Veti beneficia de garantie conform legii la orice reparatie laptop efectuata in laboratorul firmei noastre.

Galerie foto
  • ...