J&S Electronics Company - Reparatii Sisteme Audio, televizoare Bucuresti

Reparatii DVD-Playere

Reparam dvd playere (divx-uri, nu reparam dvd auto) dar si decodari dvd-playere auto,  radio-casetofoane, mp3 playere, reparatii combine audio, sisteme audio 5.1 si asa mai departe.

Putem efectua urmatoarele operatii de reparare dvd: schimbare bloc optic in caz de nerecunoastere disc,inlocuri de motorase,upgrade de soft daca softul respectiv este mai vechi, reparare bloc alimentarereparare invertor aprindere backlight display si multe altele.

 Procedura reparatie

Veti veni cu dvd player-ul, il lasati in service dvd/dvx , iar in aceeasi zi sau in maxim 24 ore veti fi sunat si vi se comunica diagnosticul si pretul pentru reparatie. Daca sunteti deacord cu acest pret, vi se comunica si durata reparatiei, ulterior fiind sunat pentru a ridica dvd player-ul reparat.

Toate reparatiile efectuate la noi vor beneficia de garantie conform legii!

! Atentie: aparatele care nu sint ridicate in termen de 3 luni acestea vor fi casate pentru a fi recuperata valoarea investita in repararea acestora.

Pentru a se asigura o reparatie de durata si rapida , acestea se efectuaza numai in laboratorul firmei noastre, eventual vi se poate asigura transportul aparatului contracost la si de la service.

Galerie foto
  • ...