Mihai Kehaiyan - Cabinet Avocat Bucuresti

Drept European

In activitatea curenta, Cabinetul de avocatura Mihai Kehaiyan acorda o atentie speciala problemelor de drept european, militand in mod constant pentru aplicarea cu prioritate a dreptului Uniunii Europene.

Activitatea noastra cea mai intensa, in ceea ce priveste valorizarea unor elemente de drept european, este cea din materia fiscala.

 Drept european - procese 1. Servicii drept european 

Am reusit sa sustinem cu succes, în fata instantelor de contencios fiscal, prevalenta dreptului european in materii precum TVA, accize, taxe vamale sau libera circulatie a marfurilor. Pregatirea solida in materie ne-a permis sa reprezentam un numar mare de clienti în procedurile de sesizare a Curtii de Justitie a Uniunii Europene.

2. Cereri drept european

In materia taxelor de mediu, am asistat clienti în procedurile nationale de control, proband faptul ca legislatia nationala este in multe randuri incompatibila cu dreptul european, tocmai prin valorificarea unor elemente de drept european.

Drept european si evaluarea acestuia

O alta activitate importanta a cabinetului nostru este în domeniul liberei circulatii a lucratorilor, in conformitate cu Directiva 2004/38/CE a Parlamentului European si a Consiliului privind dreptul la libera circulatie si sedere pe teritoriul statelor membre pentru cetatenii Uniunii si membrii familiilor acestora. Totodata, cabinetul nostru acorda o atentie speciala problemelor legate de securitatea sociala a lucratorilor migranti.

Galerie foto
  • ...