Mihai Kehaiyan - Cabinet Avocat Bucuresti

Drept Sportiv

Am considerat de cuviinta sa acordam mai multa atentie activitatii din domeniul sportiv, cu atat mai mult cu cat, aceasta este in continua dezvoltare in ultima perioada de timp.

Pentru a intelege cat mai bine aceasta situatie, am considerat ca trebuie sa ne implicam noi in mod direct in finalizarea unora dintre cele mai grele curse de ciclism, triatlon sau atletism desfasurate in tara noastra.

 Drept sportiv 1. Servicii drept sportiv 

Aceasta ne-a determinat sa privim in alt mod aceasta ramura, dar totodata ne-a introdus si in marea familie a sportului. Astfel ca actualmente colaboram cu anumite federatii de profil si cu o parte dintre cele mai cunoscute cluburi sportive.

2. Cereri drept sportiv

Oferim consultanta, asistenta si reprezentare juridica pe probleme ce tin de constituirea, finantarea publica si privata a cluburilor sportive, organizarea si functionarea asociatiilor si cluburilor sportive, reprezentare in fata Ministerului Tineretului si Sportului pentru obtinerea de avize, certificate de identificare sportiva.

Drept sportiv si evaluarea acestuia

Totodata, reprezentam sportivi si cluburi in negocierea contractelor de activitate sportiva cu clauze specifice privind disciplina si viata sportiva, consultanta in procedura eliberarii autorizatiei de sportiv de performanta, redactarea regulamentelor de ordine interioara a cluburilor sau federatiilor sportive, a regulamentelor de desfasurare a evenimentelor sportive.

Avocatii cabinetului asigura reprezentarea in proceduri litigioase sau pre-litigioase, in fata comisiilor sportive interne si/sau internationale, cat si a instantelor de judecata.

Galerie foto
  • ...