Mihai Kehaiyan - Cabinet Avocat Bucuresti

Drept Bancar

Avocatii cabinetului nostru au o experienta de lunga durata in litigiile de drept bancar, perioada in care am reprezentat cu precadere interesele institutiilor bancare din Romania, dar totodata am asigurat si reprezentarea intereselor unor persoane fizice si juridice in cadrul actiunilor formulate impotriva acestotra.

Incepand cu anul 2009 dreptul bancar si financiar reprezinta una dintre principalele noastre arii de practica, asigurand reprezentarea unora dintre cele mai importante institutii bancare ce activau si in continuare activeaza in Romania, precum Bancpost SA, VolksbanK SA, Garanti Bank SA, Banca Transilvania SA.

 Drept bancar - procese 1. Servicii drept bancar 

Experienta dobândita in acest domeniu, dublata de energia unei echipe de avocati pasionati de problemele pe care le ridica domeniul bancar, au facut ca in ultimii ani sa fie abordate cu succes servicii referitoare la negocieri.

2. Cereri drept bancar

Acestea au fost purtate de institutia bancara cu clientii sai, reprezentarea in fata instantelor de judecata în litigii avand ca obiect insolventa si faliment, pretentii formulate de banca impotriva clientilor bancii, constatarea caracterului abuziv al prevederilor din cuprinsul unor contracte de credit bancar, cauze privind inlaturarea riscului valutar din contractele de credit, plangeri impotriva proceselor-verbale de sanctionare contraventionala întocmite de Autoritatea Nationala pentru Protectia Consumatorului si Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal si nu in ultimul rand reprezentarea în cadrul contestatiilor avand ca obiect darea în plata în baza Legii nr. 77/2016.

Drept bancar si evaluarea acestuia

Propunem o abordare complexa a litigiilor de acest tip, cu valorificarea tuturor argumentelor de text si a jurisprudentei relevante la nivel national si la nivelul Curtii de Justitie a Uniunii Europene.

Galerie foto
  • ...