Kids Palace - Gradinita & After School Bucuresti

Descriere Gradinita Kids Palace

Functionam intr-o cladire moderna, care dispune de 10 sali de curs cu multa lumina naturala, amenajate special in functie de varsta si profil, 3 sali pentru desfasurarea activitatilor optionale, o sala de balet, o sala de sport, spatiu special amenajat pentru desfasurarea teatrului de papusi, 5 grupuri sanitare special create pentru cei mici, o sala de mese de peste 100 mp unde copii pot servi masa asistati de personalul gradinitei, un cabinet medical, o terasa special amenajata pentru confortul si siguranta copiilor si un spatiu de joaca exterior de peste 500 mp.
De asemenea, beneficiem de o bucatarie dotata la cel mai inalt standard, in care sunt preparate mancaruri de cea mai buna calitate.
Echipa “KIDS PALACE” va avea grija de copilul dumneavoastra pe toata durata anului, incepand cu ora 08,00 si terminand la orele 19,00, exceptie facand vacanta de iarna in perioada 24 decembrie-3 ianuarie, vacanta de Paste si sarbatorile legale.
Putem asigura transport la cerere.

 

Cladirea este supravegheata permanent cu sprijinul BGS. Gradinita si Scoala Primara dispune de sistem intern monitorizare video, toata activitatea desfasurata in gradinita fiind inregistrata.
Galerie foto
  • ...