Kids Palace - Gradinita & After School Bucuresti

Meniu

Alimentatia sanatoasa reprezinta un principiu de baza de care orice institutie care se ocupa de educatia copiilor trebuie sa tina cont si sa îl promoveze. Kids Palace dispune de o linie tehnologica speciala pentru gatit, conceputa pentru a diminua compozt?iile alimentare nesanatoase - precum uleiul - din alimentele servite copiilor la mesele servite în cadrul unitatii. Astfel, KIDS PALACE asigura un meniu atat gustos cat si sanatos. Prepararea mancarii se face în majoritatea cazurilor în cuptoarele multifunctionale, totul pregatindu-se prin coacere sau prin gatire la abur.

Ne mândrim cu produsele facute în casa (pâine, compoturi, dulceturi, toate deserturile servite copiilor, sosurile de tomate si borsul cu care acrim ciorbele).

Acordam o mare importanta încurajarii copiilor sa consume cât mai multe alimente proaspete si sanatoase, în special legume si fructe. Carnea folosita la prepararea mancarurilor este din curcan, pui si vitel.

Propunem copiilor un meniu diversificat astfel încât sa cuprinda toate grupele de alimente necesare unei dezvoltari armonioase a copilului.

Galerie foto
  • ...