Kids Palace - Gradinita & After School Bucuresti

Oferta educationala

Elevii scolii parcurg curriculumul national aprobat de Ministerul Educatiei Nationale, completat într-un mod care asigura implicare si placerea de a învata, adaptate la nevoile fiec?rui copil în parte.

Ne încadram în normele stabilite de Ministerul Educatiei Nationale sub toate aspectele: atingerea obiectivelor educationale pe ani de studiu, manuale avizate, dar si metode de evaluare a elevilor recunoscute (evaluari initiale, summative, evaluari nationale prev?zute de Legea Educatiei). Astfel, elevii Scolii Primare Kids Palace fac parte din sistemul national de învatamânt si pot urma nivelurile superioare în orice institutie de învatamânt autorizata din România.

Kids Palace aplica curriculum extins, astfel încât atingem num?rul maxim de ore în planul cadru de învatamânt atât la materiile de baza, comunicare în limba româna si matematica, dar si la alte discipline care se dovedesc a fi de interes pentru elevi.

Orele de studiu individual în clasa din programul de dupa-amiaza imprima obiceiul elevului de a studia, de a culege informatii, de a aprofunda materia studiatala orele de curs, dar si de a stimula initiative, independent si responsabiliatea acestora.

Galerie foto
  • ...