Leon Clinique Med - Clinica de medicina integrativa Bucuresti

Testare / tratament cu aparat Metatron

Biorezonanta sau diagnosticul NLS testeaza starea de sanatate utilizând un computer si programe speciale. Datele despre starea obiectiva a tesuturilor, celulelor, hormonilor si chiar a cromozomilor sunt transmise în timp real si decodate instant sub forma unui diagnostic specific însotit de recomandari personalizate.
 

O vizita la medic poate fi si altfel: METATRON – Sistem de diagnostic si terapie NLS

Este unul din cele mai bune aparate de biorezonanta din lume, permitând atât diagnosticarea cu precizie cât si implementarea unui tratament homeopat. Aceasta testare este rapida, neinvaziva si nedureroasa!

Principiul metodei:
Biorezonanta sau diagnosticul NLS vizeaza obtinerea de informatii despre starea de sanatate utilizând un computer si niste programe speciale. Datele despre starea obiectiva a tesuturilor, celulelor, cromozomilor si chiar a hormonilor sunt transmise în timp real si decodate instant sub forma unui diagnostic specific însotit de recomandari personalizate.

Cum functioneaza?
Toate informatiile despre starea organismului sunt transmise creierului. Se folosesc senzori trigger speciali, sub forma unor casti pentru a ne conecta la creier (casti care sunt reglate pe aceeasi frecventa). Mai mult decât atât, folosim un soft special pentru a obtine date, pentru a le decoda si a le afisa pe un monitor de calculator sub forma unor modele tridimesionale de organe, tesuturi si celule. Metoda de diagnostic NLS foloseste un sistem specific de markeri pentru a evalua conditiile actuale ale diferitelor organe, tesuturi sau celule – normale sau anormale. Diagnosticul NLS sau analiza nonlineara permite identificarea bolilor în primele stadii de aparitie. Conform studiilor facute de cercetatorii rusi, acest tip de screening are o acuratete foarte crescuta, plus ca este neinvaziv si nedureros.

Galerie foto
  • ...