Leon Clinique Med - Clinica de medicina integrativa Bucuresti

Terapia ANTI-SMOKING

 
Fumatul este un viciu care face ravagii în organism, însa totodata este o adictie la care se renunta cu mare greutate, din multiple motive.

În cadrul clinicii, dependenta de tutun se trateaza prin Programul Antismoking care se aplica cu aparatul de biorezonanta SCIO.

Aparatul are rolul de a scana câmpul electromagnetic emis de corpul uman si a de a detecta si trata adictia de tutun la nivel celular. Prin biorezonanta se detecteaza si se trateaza cauzele bolii, nu doar afectiunea în sine.

Avantajul utilizarii acestui program este acela ca în doar câteva sedinte se va produce detoxifierea organismului si se va elimina nicotina din organism, fara plasturi, guma de mestecat cu nicotina, fara medicamente, fara tigari electronice.

Terapia este nedureroasa si nu prezinta efecte secundare dimpotriva, este relaxanta.

Prin terapia cu biorezonanta, pacientul este ajutat sa renunte la fumat si totodata sa faca fata problemelor care se ivesc odata cu eradicarea acestui viciu. De cele mai multe ori, cei care fumeaza recidiveaza pentru a scapa de simptomele legate de sevraj. Pacientii care renunta la fumat acuza aparitia mai frecventa a anumitor simptome, cum ar fi: tuse, migrene, ameteli, oboseala, probleme digestive, stari depresive sau irascibilitate.

În urma sedintelor de terapie, pacientul va resimti o serie de beneficii:

– nu îsi va mai dori sa fumeze

– tensiunea arteriala va ajunge la valori normale

– nivelul monoxidului de carbon din sânge se va normaliza, pe când nivelul de oxigen va creste

– gustul si mirosul se vor îmbunatati

– pielea va capata un aspect mai luminos

– va creste nivelul de energie si rezistenta organismului la efort

– tusea tabagica, oboseala si respiratia grea se vor ameliora, pentru ca va începe sa scada cantitatea de secretii bronsice.

Riscurile majore, de boli cardiovasculare sau cancer se vor reduce cu 50%.

Ultimele studii au aratat ca persoanele care au renuntat la fumat au devenit mai putin deprimate, mai putin anxioase, mai putin stresate si cu o viziune mai optimista asupra vietii decât aceia care nu au reusit sa renunte la fumat.

Galerie foto
  • ...