Leon & Ral Trans - transport persoane, inchirieri microbuze, autocare

Servicii Inchirieri microbuze

Inchirieri Microbuze? Bucuresti si Ilfov
LEON & RAL TRANS SRL ofera servicii de inchirieri microbuze din Bucuresti, Ilfov, Giurgiu, Prahova, Teleorman, Arges, dar si in in tara. Servim piata de transport persoane si inchiriere microbuze de peste 12 ani. Printre altele, serviciile noastre includ transport persoane intern si international, dar si serviciul de inchiriere microbuz Bucuresti, Ilfov, Giurgiu, Teleorman, Prahova si Arges
Pentru inchiriere microbuz Bucuresti, Ilfov, Giurgiu, Prahova, Teleorman, Arges compania noastra ofera o gama diversificata de microbuze, marca Mercedes, cu capacitati pentru orice nevoie. Detinem un parc auto format din microbuze dotate dupa ultimele standarde
IN CE SITUATII POTI APELA LA SERVICII DE INCHIRIERI MICROBUZE
Uneori este posibil sa ai nevoie de o masina mai mare pentru diverse ocazii, si sa nu stii ce ai putea sa inchiriezi. Iata ocaziile cand ai putea avea nevoie de servicii de inchiriere microbuze:
In concediu
Daca te-ai hotarat sa pleci cu mai multi prieteni in concediu, inchirierea unui microbuz este o ocazie perfecta pentru asta. In primul rand, economisesti bani. Cand plecati mai multi prieteni in concediu sau doua familii, sa mergeti cu o singura masina este mai ieftin decat fiecare sa calatoreasca cu masina lui. Daca inchiriati un microbuz aveti avantajul spatiului pentru calatorie si pentru depozitarea tuturor bagajelor. In al doilea rand, calatoria in grup, mai ales daca este pe o distanta mai lunga, este mult mai distractiva si nici nu va veti da seama cand ajungeti la destinatie.
Transportul copii
Daca esti cadru didactic al unei gradinite sau a unei scoli si ai un numar mic de copii de transportat undeva, atunci solutia este sa apelezi la serviciile de inchiriere microbuze. Astfel, poti transporta copiii in siguranta la o piesa de teatru, intr-un parc sau la un spectacol. Bineinteles, microbuzul este perfect si pentru plecarea cu prescolarii sau scolarii intr-o mica excursie. Tot timpul, la microbuze sunt soferi prietenosi, pe care nu ii deranjeaza rasetele copiilor, tipetele si alte zgomote pe care acestia le fac.
Transport persoane
Microbuzele pot fi inchiriate pentru transportul persoanelor in diferite situatii: Ar putea fi vorba de transportul unor persoane la serviciu si inapoi, pentru companiile care au sediile la periferie sau in afara orasului. Acestea pot pune la dispozitia salariatilor care nu au masina posibilitatea de a avea un mijloc de transport.
Eveniment special
Un alt motiv pentru care ai putea sa ai nevoie de inchirierea unui microbuz este un eveniment special, cum ar fi o nunta sau un botez. Daca doresti ca la evenimentul organizat sa participe cat mai multe persoane, inclusiv cele care nu au mijloc de deplasare, sa le pui la dispozitie un microbuz este solutia ideala. Astfel, poti avea persoanele dragi alaturi de tine in momentele speciale, mai ales daca acestia nu au posibilitatea sa isi procure singuri o masina pentru transport.
Acestea sunt patru situatii (si bineinteles mai pot exista si altele) cand ai putea avea nevoie de serviciile unei companii de inchiriere microbuze in Bucuresti, Ilfov, Giurgiu, Teleorman, Prahova si Arges. In functie de motivul pentru care ai nevoie de un microbuz, alaturi de inchirierea lui, ti se va pune la dispozitie si un sofer.

Galerie foto
  • ...