Leon & Ral Trans - transport persoane, inchirieri microbuze, autocare

Alte Servicii Transport

Servicii de transport (Aeroport, Business, Ecumenic si altele)
 
LEON & RAL TRANS SRL va poate asigura in cele mai bune conditii de siguranta si confort servicii de transport catre orice destinatie, cu toate avantajele oferite de acest sistem, cu opriri programate sau neprogramate pe traseu.

Apelati la noi cu incredere pentru orice fel de calatorii si servicii de transport. Oferim solutii multiple pentru grupurile mici sau mari de persoane, microbuze sau autocare confortabile, la preturi pentru orice buzunar.

Operam o flota de microbuze si autocare, cu locuri intre 16 si 57 de pasageri. Serviciile noastre de închiriere de autocare si microbuze opereaza in toata tara, cu plecari din Bucuresti, Ilfov, Giurgiu, Prahova, Teleorman, Arges.

Alte servicii de transport persoane pe care le oferim:
TRANSFERURI AEROPORT
Cu noi, mereu prindeti avionul si aveti timp si de check-in! Indiferent de dimensiunea grupului care necesita transfer spre aeroport, va punem la dispozitie doua tipuri de mijloace de transport: microbuze sau autocare, în functie de cerintele dumneavoastra!

Realizam curse în conditii de siguranta catre sau de la Aeroportul Otopeni
TRANSPORT BUSINESS
Aveti nevoie de solutii de transport în scop de afaceri? Apelati cu încredere la serviciile noastre profesioniste de transferuri sau deplasari în interes de serviciu. Indiferent de marimea grupului care necesita a fi transportat, venim la locul si ora stabilite sa va preluam. Va punem la dispozitie microbuze de ultima generatie, soferi profesionisti si servicii impecabile pentru a calatori confortabil si sigur.
TRANSPORT ECUMENIC
Indiferent de motivul pentru care doriti sa va deplasati în scop religios dar si de destinatie, va putem însoti si va putem fi o companie placuta!

Flota noastra va sta la dispozitie, trebuie doar sa ne contactati si apoi sa va bucurati de o calatorie linistita si sigura.

Galerie foto
  • ...