Leon & Ral Trans - transport persoane, inchirieri microbuze, autocare

Transport Excursii

Daca aveti calatorii de afaceri sau doar turistice, cea mai buna solutie este sa apelati la o firma de transport excursii. LEON & RAL TRANS SRL va poate asigura in cele mai bune conditii de siguranta si confort transportul catre orice destinatie, cu toate avantajele oferite de acest sistem, cu opriri programate sau neprogramate pe traseu.

Apelati la noi cu incredere pentru orice fel de calatorii. Oferim solutii multiple de transport excursii pentru grupurile mici sau mari de persoane, microbuze sau autocare confortabile marca Mercedes, Isuzu, Temsa, Volvo, Iveco pentru orice tip de calatorie, la preturi pentru orice buzunar.

Operam o flota de microbuze si autocare, cu locuri intre 16 si 57 de pasageri. Serviciile noastre de închiriere microbuze si autocare pentru excursii opereaza in toata tara, cu plecari din Bucuresti, Ilfov, Giurgiu, Prahova, Teleorman, Arges.

In ultimul timp, serviciile de turism ofera o gama variata de excursii in Romania si in strainatate, in destinatii turistice populare, sau mai putin cunoscute. Pot fi vizitate o multitudine de destinatii tursitice, fie ca e vorba de excursii la munte, la mare, in delta dunarii, sau, de ce nu, care presupun vizitarea unui oras. Alege LEON & RAL TRANS SRL pentru servicii de calitate la preturi accesibile, si nu in ultimul rand, o experienta de neuitat.

Galerie foto
  • ...