Lion Recycle - colectare, transport deseuri nepericuloase Bucuresti

Colectare Si Reciclare Plastic

Legislatia privind procesul de colectare si reciclare plastic, ca orice aspect legat de separarea deseurilor, este destul de complexa. Insa, dincolo de obligativitatea impusa de normele unei tari, vorbim de responsabilitate.

Responsabilitatea fiecarui locuitor roman este de a nu arunca gunoiul pe jos. Si este un aspect pe care il deprindem in primii 7 ani pe care ii petrecem acasa si la gradinita. Dar in principal, noi credem ca parintii sunt cei care ar trebui sa acorde importanta acestui subiect, oferindu-le celor mici propriul exemplu.

Dincolo de asta, avand in vedere consecintele gradului de poluare aflat in crestere, fiecare dintre noi ar trebui sa trateze mai serios aspectul reciclarii.

Din pacate insa, pentru cei mai multi romani, reciclarea este un proiect – impus de scoala sau facultate. Si desi multi dintre noi avem cunostintele teoretice privind acest fenomen, putini sunt cei care trec cu adevarat la fapte. Pentru a ne da seama de acest lucru putem sa ne punem o intrebare simpla: cand am reciclat ultima data ceva?

Si odata cu acest lucru, vorbim si despre responsabilizarea in ceea ce priveste colectarea separata a plasticului, pentru ca apoi sa poata fi reciclat.

Galerie foto
  • ...